Even vooraf - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Sep Akkers - WaarBenJij.nu Even vooraf - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Sep Akkers - WaarBenJij.nu

Even vooraf

Door: sepakkers

Blijf op de hoogte en volg Sep

11 Juli 2012 | Nederland, Nijmegen

Dit verslag ga ik (Melanie) schrijven. Omdat de mannen in kwestie Sep en Jan-Willem te moe zijn waarschijnlijk om nog in het toestenbord te klimmen.
Vorig jaar was daar het moment dat ze besloten de 4daagse te lopen. De juiste schoenen en sokken werden gekocht, en de eerste training was in oktober al een feit.
Met de nodige kilometers in de benen hebben we er alle vertrouwen in. Tot... En zo zie je maar dat een ongeluk in een klein hoekje zit... Jw twee weken geleden op het strand een stoeprandje niet zag,om vervolgens zijn hele voet dubbel te zien klappen. Toen ik de dikke voet zag, dacht ik ook das einde oefening ..euh nee vierdaagse.
Gelukkig viel het mee en na doktersbehandeling intapen en advies kon het waarschijnlijk toch doorgaan.
Sep is heel erg nerveus.. Hoe zal het nu in het echt zijn? Elke dag 30 km, maar nu wel met een warme deken die voor je klapt!
Ik ga nu de AA drankjes ( moet altijd wennen aan die naam :-)) inslaan. De dextro tabletjes en fruitkicks. De stad Nijmegen maakt zich klaar voor een week zomerfeesten en 4daagse. De vierdaagse camping is al open, gisteren stonden ze te wachten langs het kanaal. Prachtig gezicht. sep heeft er foto's van gemaakt. Net als kamp Heumensoord waar duizenden militairen kunnen slapen. De welkom boog staat er al. Het aftellen is begonnen....

• 12 Juli 2012 - 05:28

Hay:

Hi Sep en JW,

Ik wil jullie héél véél succes toewensen voor de komende vierdaagse!! Hoop dat jullie de voeten droog en de rug warm kunnen houden, dan komt alles goed!

groetjes en veel plezier samen!!!

• 13 Juli 2012 - 13:19

Frans:

Ik wens de Heren Akkers heel veel succes maar zeker nog meer plezier toe.